Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken och Mr.

du är en sådan jag alltid önskat
kunna smeka över hjärtat.
Säg att

där har jag min plats.
min första parkett
.

När du vänt mig ryggen
och dina andetag
berättar att du drömmer

ligger jag vaken och vi
viskar.

jag viskar till dina skuldror
frågar vad som döljer sig
bakom hjärtat.

när jag ska få min biljett
till min första parkett?





Fri vers (Fri form) av annasofia.
Läst 425 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-11-15 19:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker
om
2012-11-27

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2012-11-18

  Aftonvännen
Jag tror att jag förstår, för jag ser det. Rädslan för att vara sårbart närvarande i känslorna
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.