Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min läppar vill forma tusen ord



jag älskar dig




Övriga genrer av annasofia.
Läst 503 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-04 12:26



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tänk att så få ord kan innehålla så mycket. Kärlek som kan följa en människa ett helt liv. Tre ord som kan åstadkomma så mycket med en människa. Depression och nedstämdhet kan förvandlats till något livgivande.
2013-04-13

  Stefan Albrektsson
Koncisare än så kan det knappast skrivas! Applåd!
2013-04-02

  Sunlight
ja
tre ord som säger allt
Bra!
2013-03-19

  Federico Romano
Bästa ordet!!
2013-02-14

  Lena Själsöga Keijser
dina ord
andas
tusenrörelser
2013-02-13

    ej medlem längre
Härligt!...ja de tre orden säger så mycket mer...
2013-02-11

    ej medlem längre
bra..gillar!
2013-02-04

    ej medlem längre
Och ibland räcker det med tre... Härlig och oväntad fortsättning på den titeln *ler*
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.