Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksflimmer

Bestulen på hjärtat
Kärleksflimner bakom ögonlock

Han har lämnat sina fingeravtryck på min hud, märkt av förälskelse
Han har ömt särat mina revben och kommit hem
Han har kysst mina läppar med sina och gett evigheten

Kärleksflimmer bakom ögonlock
Besluten på hjärtat
Tusen kokonger som spricker när kärleksfjärilar måste ut

Och han för håret bakom örat på mig och viskar

Att det kommer kännas så, när det är vi två




Fri vers (Fri form) av annasofia.
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-10 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annasofia.