Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


karnevalens mask

i långliga tider
krävdes masken
karnevalens tillfälliga
avslöjande
bakom dolda ansikten
att våga se
skräcken
vansinnet
allt det absurda
såsom det lever
mellan oss
det är hög tid
att riva masken
av
att se
sanningen
så obehaglig hon
än må vara
se ondskan
jag själv bär
riva slöjan
av




Fri vers av walle dickson
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-11-09 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson