Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har läst om hopp..


hoppet ( tanka )

hoppet är önskan


om det drömda som verkligt;


hoppet lever av tron


..att uppnå dröm är möjligt..

..helt glömma sannolikhet




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-09 17:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran