Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mycket sägs..

så mycket sägs..

så mycket hänger

i luften..

..så mycket i orden;

så mycket beror
på allting..


så mycket är
obegripligt...


så mycket blir
till en krusning:


näckrosen guppar nätt..

..vattenmätaren vacklar ringa


så mycket reflektion..
..i vindstilla




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-09 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran