Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstret inifrån

I min mage bor ett monster
Ett stort argt och farligt monster
Min kropp är hans lya
Hans borg
Mina tankar är hans röst
Mina känslor tillhör honom
Han styr allt jag gör
Han är mitt livs kärlek
Min värsta fiende
Han är någon helt annan
Ett virus som ätit upp min själ
Han är jag
Han är kraften som håller mig vid liv
Han är det friska
och det sjuka inuti min själ
Han är allt jag har kvar




Fri vers av Narcissia
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-20 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia