Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håret bryts så lätt på vintern


frusen utandningsluft har slängt socker på bryggan det försvinner
när man lägger kinden mot











mörka fläckar vid kanten och vattnet är är som döden ett tomt
hus eller granplantage dom gömmer sig fåglarna burrar sig varma i en holk någonstans tätt ihop känner inte
händerna längre att något
så kallt
kan bränna som eld





det


är ointuitivt slog mig mellan trycket mot bröstet i halsen kan lungor frysa till is när man lever det
går nog inte men känns


ungefär så järn i munnen och glitter i håret det är helt hårt bryts
lätt









på vintern men kommer kanske


aldrig brytas























igen









Fri vers (Fri form) av otto
Läst 541 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-09 21:13



Bookmark and Share


  KLW
den här var speciell...
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

otto
otto