Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under paraplyet

Ett möte under paraplyet
när regnet faller ner
konversation om väderleken
och kanske något mer

Där inspireras till samtal
när vårlika regnet faller
om grannens nya flickvän
en större portion skvaller

Två händer kan där mötas
i kärlekens ljuva atmosfär
en flicka och en pojke
och en ros så vackert skär

En vandring där i regnet
på gräsmattan så grönt
när droppar faller stilla
spelas symfonier så skönt

Ett möte där i solen
under ett paraply
där kan kärleken växa
och känslolivet gry

En kyss och några flera
där i solstrålars glans
ett paraply som skydd
i kärlekens sköna elegans

Två själar kan mötas
under paraplyets försorg
där kärleksvisor ryms
så skönt i en näverkorg

Två händer kan där mötas
ljuvt i ett kärleksland
tätt under paraplyet
knyta sitt kärleksband




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-09 23:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oj, så fint...många händelser under paraplyet...
2012-11-10

  aol
bara så vackert skaldat vännen,
2012-11-10

    ej medlem längre
så vackert
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO