Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog minns jag


Hej du där
en äkta låt ett dansband
jag hela rubbet
kanske lite skitfull
men rätt underbar
tog på dig
på det vackra sätt
du tillät mig
likväl som du
din vackra fördoldhet
ville mig
alla dessa lyckliga ledsamheter
alla dessa sanningar
av egentliga lögner
hur det än var
finns bara tårar
kvar




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin