Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt från 1998..ny bild :)


du hade fått allt..

de vingar vinden


gav till mig..


..viljan från solen..


..silvret av månen..


hade jag gett dig..


om du så bara hade


tänkt den önskan..


du hade fått ännu mera..

..mitt allting..


om du bara hade bett






Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 220 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-10 16:29



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
givmilt och ytterst kärleksfullt! Det är ingen dålig gåva, kärleken! Vacker!
2012-11-12

  Ljusletaren
Inte en värdig mottagare till din givmildhet!
Mycket bra ordat/kram
2012-11-12

  Blåbäret
varm och utgivande fin i sin sorgsenhet
2012-11-11

  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2012-11-10

    ej medlem längre
Mycket mjukt och vackert vemodigt.
2012-11-10

  erna frank
Vackra ord som berör!
2012-11-10

  LenaJohansson VIP
fint
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran