Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med handen på hjärtat...




Med handen på hjärtat
Kärleken är en vacker kraft

Med handen på hjärtat
du behöver ej ha huvudet på skaft

Med handen på hjärtat
är det lättare att le

Med handen på hjärtat
får du lättare att se

Med handen på hjärtat
har man lättare att gråta ut

Med handen på hjärtat
förstår man att allt tar en dag slut

Med handen på hjärtat
känns livet i varje slag

Med handen på hjärtat
vem vet allt, denna vackra dag?

Med handen på hjärtat
finns jag till, trots min ynkedom

Med handen på hjärtat
finns det nån som ropar; kom?

Med handen på hjärtat
jag gillar verkligen mig

Med handen på hjärtat
ser jag ödmjukhet som en kraft i sig

Med handen på hjärtat
kan jag möta min blick varje dag

Med handen på hjärtat
finns ej främlingar, nej alla är jag

Med handen på hjärtat
denna text, är min text till er

Med handen på hjärtat
det som sker det sker




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-10 22:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Glad. :)
2012-11-21

  chrissie
Men hjärtat I handen,,, är det lättare
2012-11-11

  aol
varje ord här en stor sanning, väl formulerat broder,
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP