Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort dröm bara ;)


i drömmen..del 1

vi pratade franska

i drömmen..

bättre än i verkligheten!

..vackert och tydligt..

du sade: je sais,

tu aussi..

..jag log och sade:

c´est bon chéri..

sedan smorde jag

hela dig i ljuvligt

doftande olja..

..och vi älskade

med varandra..

-vi kanske skulle

prata franska

oftare?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-10 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en sol i tidens öga.

Vackert.
2012-11-11

  Ljusletaren
En dröm som även håller i dagsljuset ... bravo/kram
2012-11-11

    ej medlem längre
mysig dröm...språket blev en extra krydda...kanske
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det lät mysigt...själv drömmer jag ofta på engelska...
2012-11-11

  anits VIP
En vacker och berörande dröm
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran