Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frös vid sorgens kust

 

Jag följer saknaden i det spår

som skulle leda dig hem

men känner plötsligt där en tår

och undrar blott från vem

 

Kan himlen bära skulden

för att vår kärlek vände bort

att den sista sälla stunden

blev ett minne ack så kort

 

För grå blev då min vandring

tillika sinnets lust

hösten rev min andning

jag frös vid sorgens kust.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-10 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina rader. Du få fatt i känslan här.


Vackert
2012-11-13

  inlovewithyou
Jättefin
2012-11-12

    ej medlem längre
den var fin Peter, jag fastnade speciellt för sista meningen men hela dikten är fin..
2012-11-11

    ej medlem längre
Här bor det vackra vemodet. Smärtan känns att läsa.
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP