Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En extrem travesti på "Demokratin" sammansatt av orden "Demon" och "Kretin" (Kretin= idiot). Ännu en kampvers......


Demonkretin !

Demonkretin !

ersätter successivt demokratin
påhejade av kapitalets svin
en pennalistisk fördumning
en mental förslumning

Hjärntvätten sker genom media
TV, tidningar och Internet
vill oss mentalt entlediga
och glömma allt om lag och rätt

Folket "utbildas" till kretiner
de korrupta piskorna viner
många fostras till mutkolvar
vi som obstruerar man långsamt golvar

Befälet har de giriga frimurarna
målet ett förslavat imperium
de vill styra det här,de uvarna
ett feodalt sammelsurium
där all opposition ska kvävas
och kvasireligiösa nät ska vävas
men än är tiden inte deras
de går ännu att besegra
men då krävs gemensam kamp
att vi enas och mot dem går
och att detronisera varje pamp
kommer att ta många år
låt det här bli vår Väckarklocka
Nu går vi ut och ger enig smocka
rakt i nyllet på dessa hemoröjder
oavsett vad det ger för följder
vi måste dem överlista
en Kamp som pågår in i det sista...........

----







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska