Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står i Huseby

Står i huseby
Säljer godis
Alla ger mig huvudbry
Tror att de är på ett avgiftsfritt kondis

Äter som flodhästar
Klagar med ord och gester
Över hur dyrt det är
Men det hindrar inte deras händer

Stoppar in allt de kan
I käften utan att tappa hakan
Kallar sedan på resten av släkten
Swisch de kommer snabbt som fläkten

Kvar står tomma smakskålar
Men ändå har jag inga stålar
Åker hem fattigare
Än när jag kom




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 20:18



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Slå dem med skopan
rätt över nypan
det gjorde Myrna
med de glupna
i en grå medeltid
Och klagade de därvid
fick de skampåletid

2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP