Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara i all enkelhet...




Du vill inte hålla min hand rädd för att jag ska hålla för hårt eller släppa dig någonstans i folkvimlet

min närhet skrämmer dig men jag lovar bara att finnas där när du själv vill

aldrig att jag håller dig emot din vilja bara om du är rädd eller ensam

då håller jag din hand för att skydda dig ifrån onda drömmar och ångestfyllda nätter bara så i all enkelhet




Bunden vers av genni VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-11 13:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så ömt och trösterikt skaldat
dina ord berör mycket
2012-11-12

  genni VIP
Jag lyssnar på kritik, ändrade lite...vet inte hur det blev riktigt....
2012-11-12

  wildah
Det här var så ömt och fint!
2012-11-11

  Moa Paulsson
haha, annika persson verkar ha missat det där med
"Var vänlig kritisera texten inte personen som skrivit den."...

nåja. tycker mycket om formen på den här texten,
enkelheten stämmer så fint med känslan, budskapet.
har dock lite svårt för det faktum att det är uppbyggt som en enda mening, med en mängd bisatser. vet inte riktigt hur det skulle påverka texten om man till exempel lyfte bort kommatecknen i slutet av varje stycke? då blir där lite mer av en naturlig paus i läsningen, ett lugn istället för ett hastigt driv. om du förstår hur jag menar?
2012-11-11

  Annika Persson
fint men bygg upp ett förtroende först
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP