Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan ta ditt mörker..

du får mig att känna..

du får göra som du vill..

du kan få min napp,

jag kan ta ditt mörker..

jag kan inte ljuga för

mitt hjärta..

du kan inte glömma

mig..

det är till dig jag kommer,

när jag kommer hem..

hade väntat på dig

länge..

nu är jag där du är,

du vet..där är det ljust




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-11 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran