Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vemod.. ( choka )

förväntan över det,

som ligger framför, blandas


med vemod över

allt som måste skiljas från..


fylla framtiden

med någonting annat..nytt;


minnen ledsaga,

hoppet brinna med sitt ljus,

vemod fyllas med kärlek




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-11 15:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2012-11-13

  ULJO
Så fint du förmedlar melankolin
2012-11-11

  Ljusletaren
Underbart ordat/kram
2012-11-11

  Blåbäret
mycket bra...en resa som inte passerar obemärkt men gör skillnad
2012-11-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Alltid är det så
fram och tillbaka
tänka på, även om
man kan sig spå så
är det ju så, att fullt
svar kan man inte få
så utan facit i hand
konstigt nog man
tar sig i land...
2012-11-11

    ej medlem längre
Tänk att vemod kan skrivas så vackert.
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran