Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM VORE DET SOMMAR

Hösten vilar i trädgården
ännu en stund
knyter förbund med några gröna löv
och den lila krokusen
i backen.
Den allra sista .
Och så rosen
den vita knoppen
på Stanwell Perpetual.
Som vore det sommar.




Fri vers av Annika J
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-12 10:48



Bookmark and Share


  aol
verkligen så jordnära fint skaldat vännen,
2012-11-19

  Maria T
Så fint om hösten
som vilar
2012-11-18

  Monika A Mirsch VIP
... vilar och knyter förbund än en stund ... dikten skänker ro i brustna hjärtan
2012-11-18

  walborg
Knopparna tar vara på den sista möjligheten - så livsstärkande att läsa
2012-11-12

  Bibbi VIP
Underbar.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Annika J