Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i själars rum ( choka )


i själarnas rum


finns kärlek med glädjeskratt,


djup förståelse,


överseende med allt;


humorn högt till tak,


sorg plågar inga själar!


sorg är egots lott;


det gör egot så ledset:


själar lär sig, och skrattar




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-12 19:53



Bookmark and Share


  Boho
Jag håller med de andra som har kommenterat här. Väldigt fin och ger tröst. Den fick mig att tänka annorlunda.
2012-11-13

  anits VIP
Mycket fint och tröstande skaldat
2012-11-13

  Madeleine Richter
Trösterikt. Ja nog är det våra egon som försvårar för oss.
2012-11-12

    ej medlem längre
Min själ tackar dig för så fina varma ord om rummet där glädjen bor.
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran