Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min yrhet

Taken är nersolkade av mossa och av rost,

fastän fasaden blänker av skimrande rött.

Jag ser ned på folket på gatan, de springer som yra höns.

Jag har alltid sprungit jämsides med dem, ofrivilligt men ändock sprungit lika yr.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-11-12 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten