Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att födas på nytt x 3

 

Rosors ljuva doft

hamrar från tangentbordet

Min födelseplats

 

På tårarnas äng

byggdes mitt törnekloster

Mor stal min ungdom

 

Svarta svanars flykt

syndernas bekännelse

Återfödelse




Bunden vers (Haiku) av Linda CH VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-11-13 18:59



Bookmark and Share


    maija tuori

Berör...
2012-11-24

  Ljusletaren
Sett ur livets åskådning ... underbart/kram
2012-11-22

    ej medlem längre
Viken bild du målar fram med så få ord.

Mästerligt.
2012-11-21

  Siggesdotter
Berörande, starkt diktat, där smärtan anas men ändå så full av hopp
2012-11-20

  Angel of love
Berörande vacker, tyckte mycket om!
2012-11-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så djuplodade!
2012-11-19

  Engel
Ord som berör.
Att hitta sig själv igen.
2012-11-19

    ej medlem längre
Mycket vacker poesi..
2012-11-18

  Änglaögon
Berörande vackra ord som både känns igen i all sitt vemod.
2012-11-14

  Anya VIP
En text med stor igenkänningsfaktor. gillar! Jaa tänk vad många som stjäl barndomar och inte lämnar dem åter. Gäller att ta tillbaka sig själv en sådan gång, men det är lättare sagt än gjort.
2012-11-14

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat "APPLÅD"
2012-11-14

    ADI Nehlin
berör...fin
2012-11-14

  Eva Helene VIP
Berörande vacker haikusvit.
2012-11-14

  aol
verkligen en vacker kännbar haiku,
2012-11-13

    ej medlem längre
känslofyllda texter..
2012-11-13

  Ninananonia VIP
Berörande....poesi
2012-11-13

    Birgersdotter VIP
Från mörkt till ljust...Hoppfullt
2012-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku som säger mycket...härligt med återfödelse...
2012-11-13

    ej medlem längre
Fantastisk haiku....säger så mycket...känns ännu mer!
2012-11-13

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vackert och talande, hela livet igenom!
2012-11-13

  Tarantaran
Otroligt vackert målade
haikun..innehöll hela
livet..fint!

2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP