Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en av Gennis vackra originaltexter "kryddan i livet" http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1547415


Spice of Your Life (Genni)

~*~

Tonight I am breathing in all the stars in my lungs 

the sky is falling over me like a light breeze

the earth is shooting arrows between different speech

heartbeats between the continents


different hearts enriching

dark beautiful eyes sees and listens

love's a spice of your life


that's how I feel about the earth today/tonight/tomorrow

 

Genni 12 Nov 2012

L Patrik W Johansson english version 12 Nov 2012 

* de här är från ett framtida amerikanskt bokprojekt *


e-bok:

Poem Gems




Övriga genrer (Översättning) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-13 18:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2012-11-17

  Linda CH VIP
Lika vacker på engelska som på svenska!
2012-11-13

  genni VIP
Underbart, fantastiskt, vad mer kan jag säga...


2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP