Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en av Gennis vackra originaltexter "Bara i all enkelhet" http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1547163


In Bare Simplicity (Genni)

~*~

You don't want to take my hand
afraid of my hold being too strong
or of me letting go somewhere in the crowd

my closeness scares you
but I promise to be there only
when you want me to be

never will I hold you against your will
only if you're lonely or frightened

then I will take your hand
to protect you from all bad dreams
and anxiety-ridden nightmares
just like that
in bare simplicity

 

Genni 11 Nov 2012

L Patrik W Johansson english version 13 Nov 2012 

* de här är från ett framtida amerikanskt bokprojekt *


e-bok:

Poem Gems




Övriga genrer (Översättning) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-13 22:26



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag finner inte ord, väldigt fint skrivet och en mycket vacker bild.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP