Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kul att knulla

det är kul att knulla
runt hade jag hört
och jag knullade Ulla
på kontorsbordet
sen fick jag syfilis
och tro det eller ej
Ulla dog
så det är kul att knulla
men inte med Ulla
för hon är faktiskt död
har jag hört




Fri vers av Svarte Petter
Läst 740 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-18 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jomenvisst, fast knulla en död är nog inte alls lika kul däremot, lite stelt.
2012-11-23

  Federico Romano
Fortfarande kul, & vist är det kul att knulla..
2012-11-23

  Onders

inte behöver man väl vara full för att tycka det är kul att knulla?
det är i och för sig ett bra tag sen jag var nykter, men jag vill minnas att det var kul då också.

2012-11-23

  juuhanna
Tack!
2012-11-18

    Svarte Petter
Dementeras. Jag är fortfarande inne på slutfasen av den första. Tror jag.
2012-11-18

  Sebastian Noll
Kul men vidrig. Låt mig gissa. Du är nu inne på kvällens andra BiB?
2012-11-18

  Federico Romano
Den var kul..
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter