Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex, du, åtta

Sent, sent som vanligt. Jag har inte ens vett att säga babalifusisi utan att veta att väster är norr och öster är där man slipar knivar idag. Jag måste hitta en ubåt som en mussla-från salt.

och sen så fnittar du:

”det finns ingen som inte kan vara en dvärg, om han inte kan vissla som en fnittrande, fittande hickande man, som en historia lång men så tråkig och trång, som en lång liten sång som förkortats en gång, som en vandrande sägen som vunnit en bång och en fin liten flicka som sjunger sin sång, som sjunger sin sång, som sjunger sin sång"





Fri vers av Svarte Petter
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-23 01:15



Bookmark and Share


  Onders
jävlarihelvete.
det var tamesatan det bästa jag läst.
2016-10-14

  Tess74
And he is back ;)
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter