Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Spyr

Snoret rinner från näsan och tårarna rinner
Krampkväljningarna låter
trump, truuuuumppp, trrruuuumppppppppppp
och när jag till slut vågar lyfta bort huvudet
från toalettstolen
slår ljudet från tv:n i rummet bredvid mot mig igen:
Truuuuumppppp!
och jag kräks i sympati så att kroppen rycker i epileptiska spasmer
trots att jag trodde mig ha spytt upp allt
som en man någonsin kan tvingas att leva med
för länge, länge sedan




Fri vers av Svarte Petter
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-09 23:27



Bookmark and Share


  Onders
lass doch die sorgen zu haus!
2021-02-09

  Onders
kräks, kräks,
brüderlein kräks!
2017-09-08

  SatansSon
spydde nyss jag med. för mycket kaffe o glass i magsäcken.
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter