Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda Hamstrar II

Jag vaknade upp den söndagen av att min döda hamster viskade i mitt öra.
Det är söndag, det är söndag, det är söndag…

Ja, ja, sa jag trött och petade ut lite dött hamsterludd ur örat. Jag vet.
Det är partydax…

Jag gömde min döda hamster i fickan på vägen till de döda hamstrarnas högkvarter. För på söndagar har alla döda hamstrar fest. Just där.

Det kan vara ganska livliga tillställningar.

Men dagen därpå finns det aldrig ett enda spår av att de har varit där.

För döda hamstrar är luriga.




Fri vers av Svarte Petter
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-26 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter