Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda Hamstrar

Det är något speciellt med döda hamstrar.

En död hamster kan man lägga i en låda och gräva ner i sin trädgård. Sen kan man gräva upp den igen. Om man nu skulle ha lust med det.

Men oftast är den döda hamstern precis lika död som den var när man började gräva ner den.

Samma sak kan man inte säga om döda katter. Gräver du ner en död katt och stoppar den i en låda finns det stor chans att den lever när du sen får lust att gräva upp den.

Och ibland kan den vara ganska arg.

Sånt händer nästan aldrig med döda hamstrar. Om du får lust att gräva upp din döda hamster och kolla om den kanske lever så gör den det inte.

Men det händer att den döda hamstern är borta. Försvunnen.

För döda hamstrar är luriga.




Fri vers av Svarte Petter
Läst 434 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-23 23:06



Bookmark and Share


  Tess74
Klurig, konstig och speciell...just like u
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Svarte Petter