Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säger saker

Så säger hon, ja eller skriver då....
"Jag vill inte"
"Jag kan inte"
typ

Men de känns inte så verkar inte så
tvärtom hon både kan och vill och allt möjligt
Men de är väl hennes sak eller nåt.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-14 17:34



Bookmark and Share


    Anki.A
veta är en sak
och känna är nått annat...
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO