Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i drömmen..del 2



jag går över kyssar..



vandrar över heta läppar..



värmer mig mellan



älskandes kroppar..



vilar i famnar..



sover under armar..



ligger som extrasked



i skedar..på och



mellan skedarna..



tittar på främmande



mjuksköna kroppar..



njuter




smeker




känner




brinner




låter..




..lyssnar...




..vaknar




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-14 21:52



Bookmark and Share


  Bo Axelsson
Drömmar erbjuder den mest intressanta informationen för den som gör sig besväret att försöka deras symbolspråk. C-G Jung
2012-11-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dröm kan ju
bli sann, nu väntar
jag på då, vad som
händer då minsann...
2012-11-14

    ej medlem längre
Ljuvlig dröm....
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran