Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusväven

låsning
sätter sig
på bortre kanten
inre stumhet, yttre tryck
omvridning

väv
väv in
inse hur väven
blir en del av
vävt liv

natt
inre natt
väven ger ljus
ljusväven
över kinden




Fri vers av Inez L
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-11-15 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L