Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om mörker och ljus..


begär och passioner


drar människan längre


in i mörker och tunga


tankar..



kärlek och ödmjukhet


leder mot ljuset


och själen..



måste människan


först bli förödmjukad..


röra vid avgrunden..


träffa botten..nästan


drunkna.. förnedras..


bli tillintetgjord..


..innan hon vill

in i ljuset




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-15 15:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärda rader
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det nog ofta...jag bokmärker dina ord för jag tycker att de säger så mycket om hur det är...men varför ska det behöva vara så...?
2012-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran