Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: USA versionen 1976


Aforism: Beck - Mannen på Taket [Nordstiernan]

~*~

Mannen på taket var egentligen den tredje 
men den första, största och bästa Beck filmen

6 Okt 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan

länk:

Trippel Tanka ~ Allt var Bättre Förr: Beck I:III




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-15 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP