Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nakna träd (tanka)




träden är nakna,



har klätt av sig alla löv,



var de för varma?



att ha på sig under snön;


skulle träd ha svettats då?




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 437 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-16 01:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat, man kan undra
2012-11-21

  Annika Persson
mycket bra, trädet har en identitet.
2012-11-18

  erna frank
Så fint du har skrivit. Väcker tankar!
2012-11-16

  celloviolin
gulligt
2012-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
En trevlig undran...
2012-11-16

  kromadlack
Finns mer till naturen än vad vi tror!
2012-11-16

  ULJO
Din text visar att poesin och filosofin saknar gränser. Fint skriftat.
2012-11-16

  Federico Romano
Filosofiskt sätt, kan man undra..
2012-11-16

    Ken Cassel
Taran!

Tro det eller ej, men träd kan svettas ty lika så förfrysa

Men då ska det vara lika kallt som i Sibirien

Över 50-60 minus när de spricker och går sönder

(-.-))

Mvh

Ken


2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran