Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikterens sång


Och jag lyssnar på "mando dejao" eller vad dom heter
Med Frödings visor och jag låter det skölja över mej som en slags dusch eller över sköljning över lag och jag ser och hör...
Hur, dom leker med tonerna så man liksom leker med
eller nåt...

Och man njuter av att känna igen dessa toner....
Tonerrna är torra och njutbara
och hela allt är....
....jag vet inte.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 374 gånger
Publicerad 2012-11-16 19:01



Bookmark and Share


  Angel of love
Haha, svårt att sortera upp allt!;)
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO