Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JK och HK och BK

och NU ska man JK pröva Palme som om de vore nåt....
Man ska pröva om han kunde ha eller hade eller gjorde nåt med eller om, eller vad han nu gjorde....
Men det märkliga är att HAN VISSTE att hans egen, s k Justitieminister, hade gjort det, han hade hyrt en brud eller nåt för han gjorde alltid, sånt och han hade knullat med henne, som han alltid gjorde och, nu är det....

Men Palme hamnade i bråk också för att han skulle vart inblandad och han skydde inget alls med detta... varken han eller Fälldin egentligen fast, Palme han visste vad hans vän gjort men Fälldin de vete fan...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO