Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktar kring den eviga (?) Israel - Palestina-konflikten...


Det Israeliska dilemmat.....

Under Netanjau har Israel blivit alltmer konfronterande

Det gör ju hela den blodiga soppan än mer deprimerande

Och Ghazagåtan blir än mer enerverande

En raket mot Israel
blir TIO mot Ghaza

Ghaza blir ett "living Hell"
TV-Bilder ger fasa !

Och dessa arabterrorister
hur många arab-barn man än mister
så självmordsbombar man ändå
medan vi andra bara ser på

Jag är , på nå´t sätt, neutral
båda sidor gör något fel
åsikten må kallas "banal"
det står jag ut med, föralldel
men de kan väl prata med varann
och finna en fred ,så lugn och sann........


---------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-16 19:59



Bookmark and Share


  aol
en vacker dikt som vill broderskap mellan dessa folk, bra Mats,
2012-11-16

    ej medlem längre
Man öbskar ju att det vore så enkelt.
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska