Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord...hur ska man säga..


hur pratar man
om man är rädd att förlora allt..


hur skakar man
utan att någon ser..


hur kan man vara ärlig
utan att bli övergiven..


hur ändrar man på allt
som ändå fungerar..


hur kan man säga
vad man innerst inne
tycker plötsligt,
efter många år, utan
att tappa ansiktet;

hur kan man tala
om allt.. om man aldrig
börjar..





Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 192 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-16 22:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat, man måste
börja någonstans
2012-11-21

    annasofia.
Fint!
2012-11-21

    Yarissa
bra beskrivet!
2012-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
O rd så nätt
R akt sätt
D å går det lätt
2012-11-21

    ej medlem längre
man borjar lite smatt, men sen vet man inte om mottagaren vill lyssna eller inte, det far man upptacka, prata ar bra och kul, kan ju blir jobbigt ocksa....
2012-11-18

  Marianne Räf
Mycket tänkvärda verser.
2012-11-17

  Federico Romano
Mer än rätt kan du nog ej ha..
Det är nog därför mitt förstånd håller på att kollapsa, denna tystnad, tala är bra..
2012-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Man måste börja nånstans...bra funderingar...
2012-11-16

    ej medlem längre
Just så. Den inre styrkan måste plockas fram för att kunna förändra.
2012-11-16

  Den gamle
Fin dikt!
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran