Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om en liten glädje


så myrvisslingsliten

uppstickande glädje

mitt i all läsning av

avhandlingar..


jag vet knappt hur jag ska våga

känna den..


så den inte försvann

av allt lyssnande..


..den verkar inte vänta på

påfyllning eller sällskap...


den porlar bara smått...

visslar om att den finns här




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-19 23:19



Bookmark and Share


  Svart svan
"Liten tuva stjälper ofta stort lass" har jag hört, men att tuvan kunde vara "myrvisslingsliten" hade jag aldrig kunnat föreställa mig ens i mina vildaste fantasier...jag faller pladask för denna myrvisslings-lilla glädje-dikt...:)
2012-11-21

  anits VIP
Fint skaldat, dina ord skänker glädje
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Man riktigt känner den lilla glädjen i dina ord...
blev glad av din text...
2012-11-20

  Lynx63 VIP
Så spröd
Så vacker
Gillar :)
2012-11-20

  Madeleine Richter
Blir lite nyfiken på avhandlingarna ... känner igen det där lilla stråket av glädje, så lätt att tänka sönder
2012-11-20

  hansensson
Bra gjort. Du för den vidare. Visslingen.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran