Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte

känner det sóm om
vi ska, hem
men vet inte när
eller hur
vet bara om
att
de ska ske....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant text. Gillar mystiken och motvilligheten i de sista två raderna.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO