Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvättråd

FÅR EJ TUMLAS.
- jag tumlar ändå
vidare, och vem kan
stoppa mig? knappast herr kamprad
vars lakan jag just stoppat i tumlaren,
han vet ingenting
om vad jag drömmer
- stort, större
spränger himlavalvet med hjässan i mina
drömmar och
fångar skärvorna i mina ögonfransar
och sommar
det är tusen år sedan jag sist såg dig le
och du ler
och teet är beskt men
pärlsocker överallt
i solen
i solen är du vacker

torktumlaren
färdig - vi torkar på rygg i
solregnet
och mina lakan gråter på torkvindan
och något leker med ditt hår, det korta, vinden
eller kanske är det jag och du ler och
i solen är du vacker

i solen är du vacker och dagen tar aldrig slut
jag skulle kunna skriva genom tiden
vi väntar och livet låter oss vänta men
blundar och låtsas som ingenting när vi
måste röra vid kan inte vara stilla för varmt
för
du ler och
i solen är du vacker




Fri vers av Moa Paulsson
Läst 471 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-17 15:47



Bookmark and Share


  aol
haha bra skriftat
2013-03-08

  LassO
HHehe skönt
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson