Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen


vi målar oss
snälla vackra du
alla dessa vita streck
i kväll faller natten
enbart för dig
tårar av regn av dess guld förgyller
mitt ansikte
mot aska av sanning
låt oss dansa
för solsken
för regn
jag håller din hand
erbjuder dig
en närvaro
extremt
av försiktighet vackert
lite
mig




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-11-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin