Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln


Jag har min styrka,
jag har min påminnelse om allt jag vill ha, allt jag vill lära mig och det jag vill uppnå.


Nästa steg är en bit av dig som jag alltid kan bära med mig.
Fina ord som vi minns och saknar. Våra ord. Precis vid hjärtat håller jag dem.


Till sist min trygghet.
Både i att ha dig och att bara ha mig.

Den här ska låsa in allt som jag inte vill dela med andra,
och allt de som andra vill att jag inte visar.
Rädda mig från mig själv, så att säga.

Den finns som en säkerhetslina till dig. Mellan våra yttre rum. När jag behöver hjälp att ta hand om allt som är instängt eller behöver vädra ut gamla problem.
Då är det bara du som har lov att komma in och bara du som finns.

Man kan också kalla den frihet.
Friheten jag känner när allt är i tryggt förvar och alla är på behörigt avstånd,
tills jag bestämmer att det är dags...




Fri vers av arsamandi
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-18 09:27



Bookmark and Share


  wildah
Fint förklarat!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi