Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på livet

Jakten på det perfekta livet är igång
tom ett TV program är helt ställt
under dess lupp
Under dess föraning
eller nåt...

Så vad ska man göra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-18 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO