Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos mig


Så kom du hit
och mitt hjärta försvann
Med mörker i ditt hår
men ljus i dina ögon
De sorger du bär
förvittrar
hos mig




Fri vers av Smålandspåg
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-02-14 22:42



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
så ömt....
Jag kan inte hjälpa det
sånt här får mig att smälta...
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg