Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden tagen från Apollo 8 19681224


jorduppgång ( tanka )




jorden står stilla..


om du tittar från månen,


ingen uppgång syns;


jorden är alltid uppe


för tittaren på månen




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-18 14:08



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
fast ibland även om man inte vill
vänder väl månen ryggen till?
och då ser kanske den som står där planeter
som Jupiter, Saturnus och allt vad de heter?
2012-11-18

  Federico Romano
Då sitter vi på månen..
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran