Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutbart

Lägger mej på rygg, bara ligger och njuter
snart kommer deckarna igång
och det andra som talas om
Är liksom, nu men ändå inte
som ett vittnesmål men ändå inte

Så kan de också bli
Ibland




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO