Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång


Allt jag söker


Allt jag söker finns i dig
allt jag söker finns i dig
Allt jag söker finns i dig
allt jag söker finns i dig

Du är Gud som älskar mig

Du är den som tar hand om mig

Allt jag söker finns i dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av rebecca d
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-18 21:06



Bookmark and Share


  aol
underbart,
2014-01-28

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2012-11-18

    ej medlem längre
underbart
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d